top of page

Wat is de SupVer?

De Supportersvereniging van Rood Wit Albrandswaard  is opgericht om mensen die een hart hebben voor de vereniging, iets terug te kunnen geven. Dit "iets" is zowel materieel als een sociaal aspect. Denk maar aan de verschillende sfeeracties rondom de wedstrijden van de selectie, de nodige investeringen in de ledenwerfacties en het jaarlijkse korfbalkamp en om niet te vergeten de vele leuke activiteiten voor jong en oud.

 

De supportersvereniging van RWA, oftewel in de volksmond: "de SupVer”, bestaat officieel sinds 10 mei 2000. Op deze dag is het idee van een supportersvereniging voor RWA met open armen ontvangen door het bestuur van de sportvereniging Rood Wit Albrandswaard.

 

DOEL

Het doel van de "SupVer" is de mensen met een hart voor de vereniging daar iets voor terug te geven en meer sfeer en samenhorigheid te creëren binnen de vereniging. Een hoop mensen zien een leuke sfeer als een soort beloning voor hun inspanningen. De gezelligheid binnen de vereniging vertaalt zich dan weer naar een leuke sfeer tijdens wedstrijden en draagt bij aan het creëren en onderhouden van het echte clubgevoel door de gehele vereniging heen. Wij van de “SupVer" doen ons uiterste best om alle leden en vrijwilligers hierin te betrekken.

 

ACTIVITEITEN 

Maandelijks worden er diverse activiteiten georganiseerd binnen de vereniging voor alle leden tezamen of specifiek voor bepaalde doelgroepen om alle leden en vrijwilligers te kunnen bereiken en te belonen voor hun inspanningen en bijdrage voor de vereniging. Hierbij moet gedacht worden aan de verschillende feesten, de loterijen tijdens de thuiswedstrijden van onze selectie, Sinterklaasfeest, Halloweendisco, vossenjacht en nog een aantal diverse activiteiten welke jaarlijks wisselen..

 

VOORDEEL

Om te kunnen blijven investeren en waar mogelijk uitbreiden van de verschillende activiteiten en hiermee direct een bijdrage te leveren aan een breed clubgevoel binnen de vereniging, zijn wij druk op zoek naar leden.
Als lid van de “SupVer” lever je een direct bijdrage hieraan en krijg je daarnaast nog verschillende voordelen. Als er supportersbussen worden geregeld naar uitwedstrijden, bepaalde supportersartikelen te koop aangeboden worden of er voor bepaalde activiteiten een vergoeding wordt gevraagd, dan krijgen leden van de “SupVer” hiervoor korting en dat allemaal voor maar € 12,50 per jaar. 

 

VRAGEN

Mocht je nu nog vragen hebben zijn wij natuurlijk bereid deze te beantwoorden. Je kan al je vragen stellen aan één van ons, maar je kan natuurlijk ook onze site bezoeken op www.rwasupver.nl of een mail sturen naar: supveractiviteiten@gmail.com

 

LID WORDEN?

Als je wilt profiteren van deze voordelen, kan je nu lid worden van de “SupVer" voor maar

€ 12,50 per jaar. Lid worden is niet moeilijk. Klik hier

bottom of page